Translate

tirsdag den 25. september 2012

Op art - læreren er stolt!

NY ADRESSE - NEW ADDRESS: www.FruBilledkunst.dk

Så blev billederne fra min søde 4.klasse færdig - og jeg synes simpelthen, de er blevet så gode!
Dagens opgave var at lave en spændende baggrund til terningebillederne. Vi snakkede lidt om forskellige muligheder, men jeg lod dem vælge helt frit.

Det vil være hyggeligt, hvis nogle af jer kunne tænke jer at skrive en lille kommentar til "mine" børn.

6 kommentarer:

 1. Kære Tina,

  Du har god grund til at være stolt, det er nogle meget flotte og farverige terninger, som dine elever har lavet. Jeg er helt vild med dem og synes, det er fedt, at de blander de lige linjer med organiske former. Jeg bliver nødt til at prøve det af sammen med mine elever.

  Mange hilsner fra
  Tatjana

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tal Tatjana. Jeg bringer rosen videre til børnene :-)

   Slet
 2. super flot arbejde! Dine elever virker virkelig til at kunne lide det her og have en god visuel fornemmelse! Flot! Har lavet forskellige af dine ideer med min egen 4.klasse. De er vilde med det!
  Kh
  Marianne, lærer på Aaker Skole, Bornholm

  SvarSlet
 3. Tak Marianne. Rosen er bragt videre til "mine" dejlige børn.
  Det glæder mig, at du har kunnet bruge det. Læste for nylig et skønt Picasso-citat: "Dårlige kunstnere kopierer - gode kunstnere stjæler!"

  SvarSlet
 4. Hello Mrs. Fine! Thank you very much for giving us the visual idea for this lesson. I will use it with my grade 8 students and will send you pictures of their finished work!

  SvarSlet
 5. Hello Mrs. Fine! Thank you very much for giving us the visual idea for this lesson. I will use it with my grade 8 students and will send you pictures of their finished work!

  SvarSlet